StarCraft.bg

Дата и час: Нед Сеп 05, 2010 1:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Зерг: Единица - Baneling
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 1:36 pm 
Site Admin
Аватар
 Профил

Изображение

Тип: Sapper
Минерали: N/A
Гас: N/A
Популация: N/A
Мутация: Zergling
Основна атака: Volatile Burst
Изисквания: Spawning Pool

Baneling-ът е единица, толкова натоварена с израстъци, пълни с течност, че едва ходи. За сметка на това той се движи като се свива на кълбо и се търкаля. Въпреки външността му, тоя е изключително опасен. При доближаване до вражеска единица се задейства реакция, при която течността в израстъците избухва с разрушаваща мощ, разливайки киселината върху вражеските единици. Baneling-ът бива унищожен при експлозията, нанасяйки големи поражения.

Изображение

Тези самоходни бомби са изключително ефективни както срещу сгради, така и срещу наземни единици. Всъщност една група би могла лесно и бързо да заличи група пехота или тежка артилерия. Ефективността е подсилена и с факта, че Зергите могат да се заравят. На пръв поглед безопасна зона може да се превърне н смъртоносен капан, когато тези единици излязат на повърхността и започнат да се търкалят към враговете си като по този начин не им остават много време за реакция.

Изображение

Първоначално Baneling-ът е бил възприеман като нестабилна мутация на непознат ген. Последващи изследвания разкриват факта, че всъщност той е мутация на Zergling-а, един от най-разпространените видове. Те преминават през бърз стадий на метаморфоза преди да преминат в новата си форма. Това откритие показало нагледно възможността на Кралиците да се грижат за техните поколения. Въпреки тяхната нестабилност, Кралиците намерили начин да създадат такава жива форма, която да може да контролира енергията си до точния момент. При направата на Baneling-а, кралиците успяли да намерят на практика неограничен ресурс.

Изображение

Теранските командири се принуждават да обучават войските си да внимават за тези създания. Учени се опитват да създадат средства, с чиято помощ Baneling-ите да избухват преди достигане на Теранските.

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Зерг: Единица - Baneling
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:15 pm 
Аватар
 Профил

Супер яко,хубаво е че са сложили мутация и на Zergling-те,много им се кефя на тия зелените като започнат да се разплякват,яко красиво особено яко са в повечко. :) Хубавото е че вече не ти трябва да крадеш тереснка главна за да си напраиш самоубийци. :D

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 2:21 pm 
 Профил

Ти кво си мислиш..че няма да има 2 вида самоубийци? Няма начин да не се направи Зерг Царица която да инфестира терански команден център. И 100% съм сигурен че няма да изглеждат като олигофрени инфестираните терани :) Иначе Baneling ми прилича на лъркър с черупка от костенурка :mrgreen: :mrgreen: :D :D

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 3:29 pm 
Аватар
 WWW  Профил

А някой знае ли колко дмг прави тази експлозия и може ли да се гърмят сгради?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 4:48 pm 
 Профил

WondeRy написа:
А някой знае ли колко дмг прави тази експлозия и може ли да се гърмят сгради?

За Damage няма смисъл да питаш по простата причина, че дори и в момента да е обявен, след ден, седмица, месец ще бъде променен за балансирането на играта.

Естествено, че могат да гърмят сгради.

До колкото ми е известно, естествено може и да съм в грешка инфектираните Terran-ки сгради ще произвеждат Terran Marine и няма да има други "Камикадзета" освен Baneling...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:30 am 
Аватар
 Профил

Наистина много яко са го измислили от една безобидна (според някои) бойна еденица да мутира в машина за убиване :twisted: .Прилича ми на паяче с гноина пъпка на гърба... :mrgreen:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 2:49 pm 
 Профил

Хаха за това последното не бях се сетил :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 20, 2009 6:05 pm 
Аватар
 Профил

sicfactory написа:
Наистина много яко са го измислили от една безобидна (според някои) бойна еденица да мутира в машина за убиване :twisted: .Прилича ми на паяче с гноина пъпка на гърба... :mrgreen:

от каде пък знаеш че не е ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2009 3:41 pm 
Аватар
 Профил

pav40 написа:
Ти кво си мислиш..че няма да има 2 вида самоубийци? Няма начин да не се направи Зерг Царица която да инфестира терански команден център. И 100% съм сигурен че няма да изглеждат като олигофрени инфестираните терани :) Иначе Baneling ми прилича на лъркър с черупка от костенурка :mrgreen: :mrgreen: :D :D

не мисля че Царицата ште може да инфектира
но със сигърност има мноо яка атака :D

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 31, 2010 6:42 pm 
 Профил

banelings + lings rush злоба, досега само веднъж са ми го приложили и не знам дали Д ранк играч може да се справи XD (а добре го харасвах в началото... :/)
Определено тази единица е за тактически цели, не може с заедно масата лингове и ултралиски да навлизаш в базата.
Хаха и да спомена, че са с изключително сладък дизайн ^^

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа